Thursday, July 5, 2007

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!

Θα είμαι εκεί, εσυ;

4 comments:

BioLogos said...

με γεια την ανακαίνιση.
Μόλις διάβασα και το σχόλιο σου στου Ανέστη και μου θύμισες πολλά.Παρόμοια κατάσταση εζησα κι εγώ με το διαβατήριο και ταυτότητα και πιστεύω οι περισσότεροι.Όσο πιο πολύ καθεσαι στο εξωτερικό είναι επιζήμιο γιατί μαθαίνεις και τρόπους που είναι άχρηστοι σε τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα.

Στάθης Χαϊκάλης said...

Τα στερεότυπα λένε ότι οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ δείχνουν κάποια αποστασιοποίηση από τα πράγματα, ώστε να αφιερωθούν στην παρατήρηση και την έρευνα... Εσύ καλείς σε δράση...
Αξίζει να είμαστε παρόντες στις εκδηλώσεις για την Πάρνηθα, με πνεύμα ενωτικό..
΄Ομως έχει ενδιαφέρον να παρακολουθούμε και το blog σου, γιατί επιμένει στην έννοια της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, που προσωπικά τη σέβομαι πολύ περισσότερο απόσο ο μέσος όρος γύρω μας.

kelly alamanou said...

Με γειά το "σπίτι"!Ωραίο! Διάβασα το σχόλιο σου στου Ανέστη.
Και.. έμεινα άφωνη!!!!!
Που ακριβώς είναι το συγκεκριμμένο ΑΤ είπες;;Σε χώρα της ευρώπης;;
ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
Καλή σου μέρα

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ said...

@Στάθης Χαϊκάλης
Η επιστήμη βασίζεται στο τετράπτυχο ιδέα-πείραμα-αποτέλεσμα-επιβεβαίωση (ή απόρριψη) και γι'αυτό την βρίσκω πολύ γοητευτική. Στην επιστήμη το αρνητικό αποτέλεσμα έχει και αυτό την αξία του. Αντίθετα, στην πολιτική (όπως την ζούμε σήμερα) το αρνητικό αποτέλεσμα συνήθως αγνοείται ή παρουσιάζεται με τερτήπια και μαγικά σαν θετικό. Προσωπικά χαίρομαι όταν συναντώ ανθρώπους που εκτιμούν την αξία της. καλωσήρθατε.

@ rodoula-kelly
Είπα να σουλουπωθώ λίγο, ευχαριστώ για τις ευχές. Το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών είναι το περίφημο τμήμα που ακούστηκε πριν κανα χρόνο για τις αποδράσεις κρατουμένων μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και για ξυλοδαρμούς αλλοδαπών και και...πολύ όμορφο και από άποψη αισθητικής θα έλεγα.
Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη χώρα (μπανανία λέγεται μου φαίνεται...) ανήκει στην Ευρώπη...
Καλημέρα και σε σένα.