Wednesday, June 6, 2007

Νέα ταλέντα...




Η κυρία Αννίτα Πάνια είναι γνωστή για την προσφορά της στην τέχνη του τόπου μας με το να ανακαλύπτει συνεχώς νέα ταλέντα από το γνήσιο λαϊκό στερέωμα. Πρόσφατα ανακάλυψε ένα νέο ταλέντο. Το όνομά του Κώστας Πάσσαρης. Ο Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του πριν από έξι χρόνια όταν συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τη γνήσια λαϊκό-αντισυμβατική τριλογία «Σκοτώνω, βιάζω, κλέβω». Η τότε συντηριτική κοινωνία δεν άντεξε το έρμα του Κώστα κι έτσι αυτός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μετά από περιπλανήσεις σε όλο τον κόσμο, ο Κώστας βρήκε ιδανικό χώρο έκφρασης στη Ρουμανία όπου και – όπως όλοι οι μεγάλοι έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό – διέπρεψε. Ο χρόνος έκανε τον κύκλο του και χθες η κυρία Πάνια μας παρουσίασε αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα. Ο Κώστας επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, τον τόπο που τόσο πολύ τον πλήγωσε. Έχει ωριμάσει καλλιτεχνικά αλλά δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητά του. Προτιμάει να αρχίσει δίπλα στον Κατ-Μαν και τα άλλα παιδία. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα θα τον απολαύσουμε από τη συχνότητα του Alter καθώς ο έγκρειτος δημοσιογράφος κύριος Χαρδαβέλλας μεσολάβησε για τη διευθέτηση κάποιων καθαρά τυπικών ζητημάτων όπως λήξη διαβατηρίου και μερικούς απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Μείνετε συντονισμένοι στο blog αυτό και σύντομα θα μάθετε περισσότερα.

Υ.Γ. Φήμες που φέρουν τον «Σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι» να αντέδρασε έντονα λόγω σύγκρουσης συμφερόντων είναι απολύτως αναληθείς. Όπως αποκλειστικά δήλωσε η κυρία Πάνια: «Φυσικά και δεν τίθεται θέμα βεντέτας, στον απόπατο που παρουσιάζω υπάρχει χώρος για όλους»

11 comments:

ανεστης said...

Δηλαδή ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο;

kelly alamanou said...

Ουτε Χαρδαβέλλα βλέπω και η Πάνια(παρ'οτι της αναγνωρίζω το οχι χαμηλό IQ της) μου είναι αντιπαθής.
Το θέμα Πάσσαρης όμως είναι και πολύπλοκο και ιδαίτερο.
Θέλω πάντως να έρθει να δικαστεί στην Ελλάδα.

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ said...

@ ανέστης
Define "πάτος" please!

@ rodula-kelly
Φυσικά και πρέπει να δικαστεί στην Ελλάδα, δεν είναι εκεί το θέμα. Κάνουμε το αυτονόητο επιστήμη σ'αυτή τη χώρα πια. Έχασα 2 ώρες από τον ύπνο μου για να δω που διάολο θέλει να καταλήξει ο μέγας Χαρδαβέλλας (να στα μούτρα μου...) και τελικά τι είπε; Το τίποτα. Αποκαλύψεις του κώλου και ποιοι όπλισαν το χέρι του Πάσσαρη. Για τον φίλο του τον Εισαγγελάτο που "κάλυψε" ζωντανά το μακελειό με τον Ματέι μούγκα στη στρούγκα. Και το υπέρτατο επιχείρημα του προτεινόμενου για Πούλιτζερ: ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ. Έλα! Πέφτω και παίρνω κάμψεις που λέγαμε μια φορά κι έναν καιρό στο στρατό...

BioLogos said...

ποτε εγιναν αυτα?τι εγινε ακριβως?

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ said...

Για τους τυχερούς που δεν το είδαν:
http://www.alter.gr/html/atheatos.html

annamaria said...

Η Πάνια πολλές φορές έχει δηλώσει πως της αρέσει να ασχολείται με το περιθώριο.
Να της θυμίσουμε λοιπόν πως…..
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει
ή πιο απλά…. κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι??
ΥΓ
Τυχερός ο βιολόγος, ναι??

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ said...

Υπάρχει μια διαφορά όμως. Ο Πάσσαρης είναι εγκληματίας και βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Η κυρία Πάνια τι ακριβώς είναι; Και καλά να περιοριστεί στο κλουβί με τις τρελλές που έχει στήσει, θα την φάμε στη μάπα κι απ'αλλού; ΕΛΕΟΣ!

BioLogos said...

ευτυχως αυτοεξοριστικα...ρωτησα και αλλο κοσμο εδω που ειμαι και κανεις δεν ακουσε τιποτα.οποτε ειμαστε ολοι τυχεροι...κουραγιο

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ said...

Κουράγιο δε λες τίποτα! Πέντε χρόνια ήμουν έξω και έβλεπα από ελληνικά μόνο ΝΕΤ και είχα και παράπονο το ζώον!

BioLogos said...

μονο απο εφημεριδες και απο μπλογκ...κλισε αυτο που θα πω αλλα με λενε ΒioLogo και χωρις την τηλεοραση ειμαι καλα.Τους εχουμε δωσει πολυ αξια, τους εχουμε αφιερωσει πολλες γραμμες και κυριως πολλυ απο το χρονο μας και απο τη φαια μας ουσια.Η παθητικοτητα δεν ειναι λυση αλλα καποιους δεικτες χρησιμοποιουν οι κυριοι και κυριες των καναλιων κ λοιπως μεσων για να συνεχιζουν να μας πουλανε καθαρη κοπρια.Και δεν βγαζω τον εαυτο μου γιατι υπηρξα σαβουροτηλεθεατης για ΠΟΛΛΑ χρονια.Κουραστικος εχω γινει.Τις καλησπερες μου.

BioLogos said...

που σαι ρε επιστημονα??πειραμα και χαρα?ντεντλαϊνς και επιτροπες?